GENEL BİLGİLER


Kongre Tarihi ve Yeri
35. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, 2 - 6 Kasım 2013 tarihleri arasında Maxx Royal Hotel, Antalya’da gerçekleştirilecektir. 

Kongre Merkezi
Maxx Royal Belek Golf & Spa
İskele Mevkii, Belek, Antalya, Türkiye
Telefon: 0 242 710 27 00 (pbx)
Faks: 0 242 715 38 05
http://www.maxxroyal.com

Kongrenin Dili
Kongrenin resmi dili Türkçe'dir. Kongre süresince çeşitli salonlarda program doğrultusunda Türkçe'den İngilizce'ye, İngilizce'den Türkçe ye simultane çeviri yapılacaktır.

Kayıt ve Danışma
Kayıt ve danışma masaları Maxx Royal Otel'de 2 Kasım 2013 günü saat 07.00'de açılacak ve tüm kongre süresince 07:00 - 19:00 saatleri arasında açık olacaktır. 

Yaka Kartı
Tüm katılımcı ve refakatçilerin toplantı merkezine girişte, bilimsel oturumlar esnasında sergi alanlarında, poster alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmaları toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Türk Tabipler Birliği Sürekli Eğitim Kredi Puanı
Kongremiz, Türk Tabipleri Birliği (TTB) tarafından "Sürekli Tıp Eğitimi (STE)" 31 kredi puanı ile kredilendirilmiştir. TTB kredilerinin geçerli olabilmesi için kongre kayıt masasına TC Kimlik numaranızı yazdırmanızı rica ederiz..

Sergi Alanı
Kongre boyunca ilaç ve medikal cihaz firmaları ürünlerini kongre merkezinde kendilerine ayrılmış olan alanda sergileyecektir. Sergi alanı tüm kongre boyunca açık olacaktır.

Davet Mektubu

Kayıt işlemlerini tamamlamış olan kongre katılımcılarına, talep etmeleri durumunda davet mektubu gönderilecektir. Bu davet mektubu sadece katılımcıların bağlı bulunduğu kurumlardan izin alabilmesine yardımcı olmak amacı taşımakta olup, katılımcıya hiçbir maddi destek sağlamayacaktır. 

Eğitici Kurslar 
Kongre çerçevesinde, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı tarafından eğitici kurslar düzenlenecektir. Kurs kayıt, konu ve konuşmacıları ile detaylı bilgiler; duyurular ve internet sitesi aracılığı ile katılımcılara duyurulacaktır.

Katılım Belgesi, Program Kitabı ve Kongre Bildiri CD'si

Katılım belgeleri kongre bitiminde Maxx Royal Hotel’de bulunan ana kayıt masasından dağıtılacaktır. Kongre Program Kitabı ve Kongre CD'si kongre çantaları içinde yer alacaktır. 

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Web Sitesi :
www.tkbbd.org.tr

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı Web Sitesi : 
www.tkbbv.org.tr