45. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongre Başkanımızdan Duyuru !

Sevgili Meslektaşlarımız,

45. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi 23-27 Ekim 2024 tarihlerinde Kıbrıs’ta Elexus Hotel’de yapılacaktır.

Daha önce çeşitli mecralardan ulusal kongremizde konuşmacı olmak isteyen meslektaşlarımızın 45. UKOK’a (bana) ulaşmalarını duyurmuştum (https://kbb2024.org/tr/iletisim).

Ayrıca ulusal derneğimizin sağladığı iletişim kanalından tüm eğitim başkanlarının birimlerinde çalışan akademik kadrolarındaki meslektaşların isim, iletişim bilgileri ve ilgi alanlarını bana bildirmelerini rica etmiştim.

Eğitim başkanlarımızın bir kısmı duyarlı davranarak birimleri ile ilgili bilgileri ilettiler. Buradan kendilerine teşekkür ederim.

Bilimsel programın hazırlıklarında son aşamaya gelinmiştir. Bazı eğitim kurumlarında çalışanlarla ilgili bilgiler organizasyona ulaşmamıştır.

Çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan ve kendisini ulusal kongremizde mesleki olarak ifade etmek isteyen meslektaşlarımızın iletişim bilgilerini, mesleki ilgi alanlarını ve sponsor durumlarını kendilerinin direkt olarak da 45. UKOK’a gönderebileceklerini buradan yazıyorum.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı her meslektaşımız ulusal kongre ile ilgili doğrudan 45. UKOK’a ulaşabilirler. Web adresimiz https://kbb2024.org/tr/

UKOK ile iletişimde sponsor durumlarının belirtilmesi kritik öneme sahiptir.

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi alanındaki bu en büyük bilimsel etkinlikte geniş katılımla bilimsel ve mesleki bir şenlik havası yaratalım.

Birbirimizden öğreneceklerimiz var.

Selam ve sevgilerimle.

 

Onur Çelik

45. UKOK Adına