Haberler Bilgi Merkezi Tüm Haberler Temel ve İleri Temporal Kemik Diseksiyonu-Taze Donmuş Kadavrada Hands-on Kursu Gerçekleştirildi

Temel ve İleri Temporal Kemik Diseksiyonu-Taze Donmuş Kadavrada Hands-on Kursu Gerçekleştirildi

Temel ve İleri Temporal Kemik Diseksiyonu-Taze Donmuş Kadavrada Hands-on Kursu Gerçekleştirildi

Yönetici 0 Yorumlar

ESOGÜ Tıp Fak. KBB Anabilim Dalı ile ESOGÜ Anatomi Anabilim Dalı’nın birlikte düzenlediği, Genveon ve Medel firmalarının sponsorluğunda, Cochlear ve Storz firmalarının desteğiyle “Temel ve İleri Temporal Kemik Diseksiyonu-Taze Donmuş Kadavrada Hands-on Kursu 20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarında gerçekleştirildi. 
Kursa katılanlar; 
Prof. Dr. Armağan İncesulu,Prof. Dr. Ercan Kaya,Prof. Dr. Tayyar Kalcıoğlu, Prof. Dr. Seyra Erbek, Prof. Dr. Yıldırım Bayazıt
Prof.Dr.Selim Erbek,Prof.Dr.Özgür Sürmelioğlu ve Doç. Dr. Emre Ocak hocaların master diseksiyonu sonrasında yine aynı hocaların gözetmenliğinde bire bir uygulamalı olarak  taze kadavra üzerinde temporal kemiğin anatomisini detaylı şekilde inceleme ve cerrahi diseksiyon pratiği yapma imkânı buldular.

Paylaş:

0 Yorumlar

Bir yorum yazın