Türk KBB BBC Derneği Yeterlik Kurulu 2020 Yılı Uygulama Sınav Başvuruları Başladı !

Daha önceden Sınav Komisyonu tarafından ilan edilen ve sınavı 19-20 Eylül 2020 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD, İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan uygulama sınavı COVİD-19 Pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Yazılı sınavı son 2 yıl içinde geçerek başarılı olan meslektaşlarımızın ilgili mevzuat gereği hak kaybına uğramaması için aşağıda yer alan yönergeye uymaları Türk KBB BBC Yeterlik Kurulu Yeterlik Yürütme Kurulu tarafından karara bağlanmıştır.

 

Uygulama sınavı için başvurular,  Sınav Başvuru Sistemi üzerinden 19 Temmuz 2020 saat 08:30'da başlayacak ve 19 Ağustos 2020 saat 17'de sona erecektir.

1. Başvuru koşullarını karşılayan ve eksik belgesi olmayan meslektaşlarımıza Sınav giriş belgesi gönderilecektir.

2. Sınav ilan edilen tarihte (19-20 Eylül 2020) GERÇEKLEŞTİRİLMEYECEKTİR.

3. Sınav giriş belgesi alan ve bu dönem içinde Doçentlik başvurusu yapmayı planlayan meslektaşlarımıza Doçentlik başvurusunda kullanılmak üzere, Türk KBB BBC Yeterlik Kurulu Yeterlik Yürütme Kurulu tarafından bilgilendirme belgesi verilecektir. 

4. İleri bir tarihte ilan edilecek uygulama sınavına Eylül-2020 döneminde Sınav giriş belgesi olan meslektaşlarımıza öncelikli olarak alınacaktır.

 

Başvurular Sınav Başvuru Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Uygulama sınavı katılım ücreti, sınava katılacak tüm meslektaşlarımız için 75 TL olarak belirlenmiştir.

Başvuru için T.C. kimlik resmi, dekont ve yazılı sınav sonucu gerekmektedir. Uzmanlık Belgesi yerine YETERLİK YAZILI SINAV SONUÇ BELGESİNİ yükleyiniz.

Sınava başvurarak topluluğumuzu güçlendiren siz sayın meslektaşlarıma Sınav Komisyonu adına başarılar dilerim.

 

Prof. Dr. Dr. İrfan Kaygusuz
Yeterlik Yürütme Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Müge Özcan
Sınav Komisyonu Başkanı