Sayın Prof .Dr. Nazmi Hoşal Hocamız için Taziye Mesajları

 

Büyük insan, hocamız Prof. Dr. İ. Nizami Hoşal'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Türk tıbbı ve Kulak Burun Boğaz'ı bir eşsiz, duayen hocasını, Hacettepe Üniversitesi ve Tıp Fakültesi varlığını borçlu olduğu kurucularından, temellerinden birisini, Hacettepe Kulak Burun Boğaz ailesi kurucusu, en değerli hocaları, babalarını kaybetti. Hacettepe Kulak Burun Boğaz, odyoloji ailesinin en kıdemlisinden en gencine on yılları boyunca her bir üyesi hocamız ve yerleştirdiği prensipler sayesinde, oluşturduğu yüksek standartlarda yetiştirildi, yurdumuzun ve dünyanın dört bir yanında onun sayesinde yayıldı, Türk ve dünya kulak burun boğazına katkılar sağladı. Acımız sonsuz. Minnetarlığımız her daim..

Prof. Dr. Umut Akyol 

                                                                                                                                  ***********************************

Büyük Hocamızı kaybettik. Nazmi Bey hoca olarak mükemmel örnek bir insandı Türkiye’ye modern KBB ve BBC’ni getirdi Prensiplerinden hiç taviz vermeden doğruları uyguladı ve öğretti  O yalnız bir hoca değil bir dost, bir arkadaş, bir baba idi Her zaman zor zamanlarımızda yanımızda oldu Üzüntümüz sonsuz  Onu birkaç satırla anlatmak imkansız Yalnızca Hacettepe mezunlarının değil Türkiye’deki tüm KBB uzmanlarının hocasıydı. Vefatının öğretmenler gününe denk gelmesi her öğretmenler gününde onu hatırlayacağız demektir 8 Aralık yaş gününde ona bir sürpriz yapalım derken o bize sürpriz yaptı Ona öğrendiğimiz herşey için hocalığı, dostluğu, babalığı için sonsuz minnettarız Yurtdışına çıkmadan önce ziyaretine gittiğimde yaptığımız sohbet hala zihnimde tüm canlılığı ile duruyor Nurlar içinde uyu büyük insan                                                                                                                                                                                      
Prof. Dr. Metin Önerci

                                                                                                                               *************************************
Türkiye'de Kulak Burun Boğaz-Baş ve Boyun Cerrahisi bilim dalının ve pratiğinin gelişmesine büyük katkısı olan Duayen Hocamız Prof Dr Nazmi Hoşal'ın kaybından dolayı derin üzüntü içindeyiz. Başta ailesi ve Hocamız Prof Dr Şefik Hoşal olmak üzere Türk KBB-BBC Camiasının başı sağ olsun.

Balkan KBB-BBC Birliği adına
Genel Sekreter Prof. Dr.Cem Uzun

                                                  *************************************

Ülkemizde KBB ve Baş Boyun hastalıkları mesleğinin gelişmesinde büyük katkıları olan Prof. Dr. Nazmi Hoşal’ın vefatı nedeniyle tüm camiamıza baş sağlığı diler, Hocamıza rahmet ve başta Prof. Dr. Şefik Hoşal olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar dilerim.

Prof. Dr. Mehmet Koyuncu
Orta Karadeniz KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği adına

                                                                                                                   *************************************

Sn.Prof.Dr.Nazmi Hoşal hocamızın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hocamıza,  Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.                                                                                                  
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fak. KBB AD.