Prof. Dr. Mehmet Ali Şehitoğlu onuruna düzenlenen İşitsel İmplantlar ve Cerrahi uygulamaları konulu toplantı 28 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirildi.
Değerli Meslektaşlarım,
İstanbul KBB-BBC Uzmanları Derneği’nin Şubat ayı toplantısı dün Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda yapıldı..Değerli hocamız Prof.Dr.Mehmet Ali Şehitoğlu’nun emeklilik töreni ve ‘’İşitsel İmplantlar ve Cerrahi uygulamaları’’ konusu konferans, panel ve canlı cerrahi uygulamaları ile birlikte gerçekleştirildi. Toplantının düzenlenmesindeki katkıları nedeniyle Prof.Dr.Çağlar Batman’a, Doç.Dr.Murat Sarı’ya, Doç.Dr.Tekin Bağlam’a ve klinik arkadaşlarına ayrıca destekleri için meders firmasına çok teşekkür ediyoruz. Değerli hocamıza sevdikleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik dönemi diliyoruz. Sevgili arkadaşım Doç.Dr.Murat Sarı toplantının bir özetini ve resimlerini aşağıda bizle paylaştı teşekkür ediyoruz.
Saygılar, sevgiler
Prof. Dr. Mehmet Ada
İstanbul KBB-BBC Uzmanları derneği Başkanı
İstanbul KBB-BBC uzmanları derneği ve MÜTF KBB kliniğinin ortak olarak düzenlediği, Prof. Dr. Mehmet Ali Şehitoğlu onuruna düzenlenen İşitsel İmplantlar ve Cerrahi uygulamaları konulu toplantı dün saat 9.00 da saygı duruşu ve istiklal marşı ile açıldı. MÜTF KBB Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Çağlar Batman, İstanbul KBB-BBC uzmanları derneği başkanı Prof. Dr. Mehmet Ada ve Prof. Dr. Mehmet Ali Şehitoğlunun açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Yıldırım Beyazıt'ın yapmış olduğu beyin sapı implantı canlı cerrahisi Doç. Dr. Tekin Bağlam moderatörlüğünde başladı. Canlı cerrahi devam ederken Meders firmasından Markus Hütter ABI özelliklerini, Doç. Dr. Tekin Bağlam ABI endikasyonlarını, Doç. Dr. Ayça Çiprut MÜTF ABI implantı sonuçları ile ilgili konuşmalarını yaptılar. ABI tatbiki yapıldıktan sonra Prof. Dr. Çağlar Batman, Prof. Dr. Yıldırım Beyazıt ve Doç. Dr. Ayça Çiprut tarafından yapılan yuvarlak masa toplantısına geçildi. Oturumun ikinci yarısında Yrd. Doç. Dr. Ali Cemal Yumuşakhuylu moderatörlüğünde Doç. Dr. Murat Sarı tarafından yapılan Vibrant Soundbridge yuvarlak pencere uygulaması canlı cerrahisi devam ederken, ederken Meders firmasından Markus Hütter VS özelliklerini, Doç. Dr. Ali Cemal Yumuşakhuylu VS endikasyonlarını, Uzm. Ody. Julie Koşaner VS implantı sonuçları ile ilgili konuşmalarını yaptılar. Ardından emeklilik töreni konuşmaları, plaketlerin verilmesiyle toplantı sona erdi.
Doç. Dr. Murat SARI
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı
0 Yorumlar