Sanal Otoloji & Odyoloji Kongresi'nde 1. Gün

Sanal Otoloji & Odyoloji Kongresi  İstiklal Marşının ardından Türk KBB BBC Derneği Başkanı Prof. Dr. Tayfun Kirazlı'nın açılış konuşması ile başladı.
Doç.Dr. Ahmet Hamdi KEPEKÇİ'nin moderatör olduğu ilk kongrede DÜNDEN BUGÜNE ODYOLOJİ konuşuldu. Prof. Dr. Erol BELGİN Ülkemizde Odyoloji ve Konuşma Bozukluklarının Tarihsel Gelişimi hakkında önemli bilgiler verdi. 
Prof. Dr. Ayşe Sanem ŞAHLI Odyoloji ve İşitsel Rehabilitasyonda Neredeyiz? Başarımızı Neler Etkiliyor? Konulu konuşmasını yaptı. 
Gün boyu Prof. Dr. Meltem AKPINAR, Uzm. Odyolog Levent KÜFECİLER, Uzm. Odyolog Özlem RUHİOĞLU ÇINAR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Sezim ŞAFAK, Dr. Öğr. Üyesi Aycan BAŞ, Öğretim Görevlisi Fulya Kahvecioğlu ÇETİN, Öğretim Görevlisi Asuman KÜÇÜKÖNER moderatörlüğünde paneller yapıldı.
ilk gün daha çok odyolog ve odyometri konularına ağırlık verildi. Odyolojideki teşhis ve tedavideki yenilikler konuşuldu. Odyometri ve odyoloji öğrencilerin yanısıra genç odyometristler ve genç odyologlar da sunumlarını yaptılar. Günün son etkinliği moderatörlüğünü Doç.Dr. Mümtaz Taner TORUN yaptığı sözlü sunumlardı. Kongrenin ilk günü etkinliklerini https://youtu.be/udXspsEeumk adresinden izleyebilirsiniz.
İkinci gün ise daha çok Otoloji konularına yer verilecek.  2. gün etkinliklerini ise https://www.youtube.com/watch?v=eC_sJc2U_Vg adresinden takip edebilirsiniz.