2019 Salzburg Cornell Otorhinolarengoloji Semineri bu yıl da Avusturya'nın Salzburg şehrinde Arenberg Sarayında yapıldı. 
Direktörlüklerini New York Cornell Üniversite'si KBB Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Michael Stewart ve Salzburg Paracelsus Üniversite'si KBB Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Gerd Rasp'in yaptığı Seminere Moğolistan’dan Meksika’ya 25 farklı ülkeden 33 meslektaşımız davet edilmişlerdi. 
Bir hafta boyunca her gün pek çok farklı konunun ele alındığı seminerlere eğitmen olarak ise seminer direktörleri ile beraber Ankara Üniversite'si ve Salzburg Paracelsus Üniversitesinde öğretim üyeliği süren meslektaşımız Prof. Dr. Cem Meço, Graz Üniversitesi ABD başkanı Dr Dietmar Turnher, New York Cornell Üniversitesi'nden Dr William Reisacher, Dr. Alison Maresch ve Dr. Aaron Perlman ve Salzburg Paracelsus Üniversitesinden Dr. Sebastian Röesch ve Dr. Julia Rechenmacher-Strauss vakit ayırıp, katılımcıların ilgiyle izledikleri sunumlar yaptılar.